Sunday, 17 April 2011

aku adalah aku..

hari ni aku baru nk berjinak2 dgn blog..so aku xtahu lagi ape yg nk aku ckpkan kat cni...so mulai skrg aku akn memblog kan diri aku walaupun sibuk..aku nk wat blog ni adlh sbahagian drpd hdup aku..boleh gtu????hihihi.. au xkisahlah korang nk ckp ape,,aku punya life kan...hihih..kejam plak distu..papepun aku ni jnis yg leh time tgurn..nk tgur2 je.,,,jgn ckp blkg ok???
first..nama aku puterin..cehwah..brgn lak..nama aku nurul..leh pgil sue...wakaka...cmne leh gtu ek???ngee~~~ aku syg sgt2 kt org yg syg aku..lau korg xsyg aku..jgn bmusuh dgn aku..aku xsuke..hahah..hokay lah..tu je sbgi mukadimah untuk hrni..hehehe,,
semalat berkenalan..

No comments:

Post a Comment